Vere e bardhe

Një përzgjedhje verërash, shprehje e impenjimit të kompanisë dhe të inovacionit në fushën e biologjisë, drita e syrit e një përpunimi pa ndihmën e agjentëve kimikë. Nga rrushi Passerina dhe Pecorino, që përfaqësojnë totalisht territorin kodrinor të provincës së Ascoli Piceno, lind një linjë verërash të rafinuara që dhuron percpetime të ndryshme unike, në pastërti ose duke iu bashkuar Trebbianos. Kultivimi i rrushit Verdicchio i jep karakter të fortë dhe gërshetohet me vreshtat Chardonnay, Pinot Grigio e Sauvignon, duke çuar perpara një traditë antike dhe të ruajtur me shumë fanatizëm. Një gamë verërash të bardha biologjike që plotësohet me Falerio D.O.P Oris, Passerina I.G.P. Evoè, Verdicchio dei Castelli di Jesi classico Arbinus, e Bardha I.G.P. Tebaldo e Pecorino D.O.C.G. Merlettaie.

“Vera është ngushëlluesi më i sigurt dhe efikas.”
(Giacomo Leopardi)