BACCHUS Rosso Piceno D.O.P.

Nga vreshta fisnike te Montepulciano e Sangiovese rritur me kujdes ne kodrat marchigiane merret kjo vere ngjyre e kuqe rubin me sfumatura lejla, qe me kohen kthehen ne te portokallta. Harmonikisht kompleks, frutvreshtor, lulor, duke u zhvilluar ne eter. Me gusto te thate, me nuancat e duhura me trup te forte. Shpreh karakteristikat e tij me te mira midis vitit te pare ose te dyte te jetes. Ne vitet dhe kushtet me te mira maturimi i jep ekuliber dhe butesi me te madhe. Per te rritur nivelin e cilesise se produktit, eshte zgjedhur rrushi me i mire.

Category:

900.00 L

ADD CASE (1 x 6)
SKU: Deivini-1
ZONA GJEOGRAFIKE E PRODHIMIT:

Komuna e Acquaviva Picena e Offida, provinca e Ascoli Piceno

TERRENI:

Terren me perzierje mesatare qe ka tendece argjilore

LARTESIA:

300 metra mbi nivelin e detit

SISTEMI I VRESHTIT:

Kordon i shtrire

VJELJA:

Dhjete diteshi i pare i Tetorit

RRUSHI:

Montepulciano e Sangiovese

PRODHIMI:

TradiCional i kuq me mbushje te perditshme per nje kohezgjatje prej 10 ditesh

STAZHONIMI:

6 muaj ne serbatore çeliku

MATURIMI:

3 muaj në shishe

Ngjyra:

Ngjyre lejla bordo

Aroma:

Arome lehtesisht eterike e kendshme

Shija:

Shije harmonike, e shijshme, me nuance ne masen e duhur

Përqindja alkolike:

Grada Alkoolike 13,5%