EVOE Offida Passerina

Nga vreshtat e pasura të Passerina, një verë vendase e Marche. Një verë elegante, me një ngjyrë të verdhë me reflekse të lehtat të arta.

Category:

1,000.00 L

ADD CASE (1 x 6)
SKU: Deivini-8
Zona Gjeografike e prodhimit:

Komuna e Offida, Acquaviva Picena, provinca e Ascoli Piceno.

Toka:

Përzierje e mesme

Lartësia mbi nivelin e detit:

250/ 300 metra

Sistemi i prodhimit:

Përmes krasitjes dhe shartimit të gjetheve duke krijuar  një formë dy dimensionale të tyre.

Koha e vjeljes:

Vjelje me dorë, në fund të tetorit.

Varietetet e rrushit:

100% Passerina

Prodhimi i verës:

E bardhë, në temperaturë të kontrolluar

Stina për konsum:

Gati për konsum në fund të pranverës pas të vjelave

Filtrimi:

Asnjë

Ngjyra:

E verdhë e fortë me nuanca të arta

Aroma:

Tipike dhe e këndshme

Shija

Karakteristike dhe e freskët

Përqindja alkolike:

13.%