SAN CARRO Marche I.G.P. Rosso

Kjo vere e bere nga rrush Sangiovese, Merlot e Barbera eshte shprehje e impenjimit dhe tradites vreshtore te kompanise Ciu Ciu. Nje produkt i thjeshte dhe gjenuin, i forte dhe i qendrueshem dhe njekohesisht delikat dhe jashtezakonisht harmonik. I ngrohte dhe solar me ngjyre te kuqe te purpurt me nuanca rubini ; shije qershie dhe fruta pylli me kokrra te kuqe karakterizojne aromen. Karakteristikat e tij e bejne ate nje permbledhje natyrore me bashkejetesi alegro. Nga nje rrush “solar” aromatizuar dhe e shendetshme ne shije lind kjo vere qe pasqyron saktesisht frutin nga i cili rrjedh.

Category:

1,600.00 L

ADD CASE (1 x 6)
SKU: Deivini-7
ZONA GJEOGRAFIKE E PRODHIMIT:

Komuna Acquaviva Picena e Offida, provinca e Ascoli Piceno

TERENI:

Terren me perzierje mesatare qe ka tendece argjilore

LARTESIA:

300 metra mbi nivelin e detit

SISTEMI I VRESHTIT:

Kordon i shtrire

VJELJA:

Nga dhjete diteshi i dyte i Tetorit

RRUSHI:

30% Sangiovese, 30% Merlot, 40% Barbera

PRODHIMI:

Tradicional i kuq ne vaska celiku inox

STAZHONIMI :

6 muaj ne serbatore çeliku

MATURIMI:

Asnjë

Ngjyra:

Ngjyre e kuqe e purpurt dhe nuanca rubini

Aroma:

Arome e paster qe te kujton qershi dhe fruta pylli me kokrra te zeza

Shija:

Shije harmonike e te qendrueshme

Përqindja alkolike:

Grada Alkoolike 14,5%