SAUVIGNON Lazio I.G.P. Sauvignon

Verë e marrë nga vreshtat Vino Sauvignon, Chardonnay e Pinot Bianco. Shpreh aromën autentike dhe shpalos ngjyra minerale dhe intense tropikale. I vetëdijshëm dhe përfshirës me një persistencë te mirë.

Category:

1,000.00 L

ADD CASE (1 x 6)
SKU: Deivini-2
ZONA GJEOGRAFIKE E PRODHIMIT:

Komuna e Roccasinibalda, provincë e Rieti (Lazio)

TERRENI:

Me përzierje mesatare

LARTESIA:

560 metra mbi nivelin e detit

SISTEMI I VRESHTIT:

Kordon i shtrirë

Koha e vjeljes:

Dhjetëditëshit i dytë i Shtatorit

RRUSHI:

Sauvignon, Chardonnay e Pinot Bianco

PRODHIMI:

Në të bardhë me temperaturë të kontrolluar

STAZHONIMI:

6 muaj ne serbatorë të çeliktë

MATURIMI:

Asnje

Ngjyra:

Kashtore me reflekse te lehta te arta

Aroma:

Fruta te sapo maturuara

Shija:

I vetëdijshëem, përfshirës me një persistencë të mirë

Përqindja alkolike:

Grada Alkoolike 13%