TEBALDO Marche Bianco

Një verë me shije frutash dhe me një kurë të veçantë që ka si qëllim të tregojë më së miri aromën e vreshtave Pinot nga e cila përbëhet duke i shtuar dhe vreshtat Chardonnay. Paglierino në ngjyrë të kuqërremtë, bart aromën e thellë të frutave të freskëta të sapopjekura, e aromatizuar, e butë dhe me shije të lehtë. Një verë e freskët dhe e pastër, e gatshme për konsum në nëntor. Shoqërohet me antipasta si: ullinj ascolane ose me peshk.

Category:

950.00 L

ADD CASE (1 x 6)
SKU: Deivini-10
Zona Gjeografike e prodhimit:

Komuna e Acquaviva Piceno, provinca e Ascoli Piceno.

Toka:

Përzierje e mesme

Lartësia mbi nivelin e detit:

250/ 300 metra

Sistemi i prodhimit:

Përmes krasitjes dhe shartimit të gjetheve duke krijuar  një formë dy dimensionale të tyre.

Koha e vjeljes:

I parakohshëm, dhjetëditëshin e dytë të Gushtit

Varietetet e rrushit:

Pinot e Chardonnay

Prodhimi i verës:

E bardhë dhe në një temperaturë të kontrolluar

Stina për konsum:

Verë e konsumit të shpejtë

Filtrimi:

Asnjë

Ngjyra:

E verdhë me nuanca të kuqërremtë

Aroma:

Shije frutash të pjekura

Shija:

Aromë e ëmbël, e butë dhe me shije të lehtë.

Përqindja alkolike:

13.50 %