Vere e hapur MONTEPULCIANO E SANGIOVESE BAG-IN-BOX (lt.5)

Nga vreshta fisnike te Montepulciano e Sangiovese rritur me kujdes ne kodrat  marchigiane merret kjo vere ngjyre e kuqe rubin me sfumatura lejla, qe me kohen kthehen ne te portokallta. Harmonikisht kompleks, frutvreshtor, lulor, duke u zhvilluar ne eter. Me gusto te thate, me nuancat e duhura me trup te forte. Shpreh karakteristikat e tij me te mira midis vitit te pare ose te dyte te jetes. Ne vitet dhe kushtet me te mira maturimi i jep ekuliber dhe butesi me te madhe. Per te rritur nivelin e cilesise se produktit, eshte  zgjedhur rrushi me i mire.

Category:

2,250.00 L

ADD CASE (1 x 6)
SKU: Deivini-4-2-1
ZONA GJEOGRAFIKE E PRODHIMIT:

komuna e Acquaviva Picena e Offida, provinca e Ascoli Piceno

TERRENI:

terren me perzierje mesatare qe ka tendence argjilore

LARTESIA:

300 metra mbi nivelin e detit

SISTEMI I VRESHTIT:

kordon i shtrire

VJELJA:

dhjete diteshi  i pare i Tetorit

RRUSHI

Montepulciano e Sangiovese

PRODHIMI

Tradicional i kuq me mbushje te perditshme per nje kohezgjatje prej 10 ditesh

STAZHIONIMI

6 muaj ne serbatore çeliku

KARAKTERISTIKA ORGANOLEPTIKE

Ngjyre     Lejla bordo

Arome     Lehtesisht eterike e kendshme

Shije        Harmonike,e shijshme, me nuance ne masen e duhur
Grada Alkoolike     13%