Vere e hapur PASSERINA BAG-IN-BOX (lt.5)

Nga rrush Passerina i pastër, nje vresht antik autokton i zonës së Marche. Verë elegante dhe shumë e ekulibruar me ngjyrë të verdhë kashtore me reflekse delikate të arta. Në nuhatje e ëmbël dhe lule të bardha, korrispondencë e shkëlqyer me shijimin, me perceptime variabel të bollshme dhe finale aromatike shumë e gjatë.

Category:

2,250.00 L

ADD CASE (1 x 6)
SKU: Deivini-4-2-1
ZONA GJEOGRAFIKE E PRODHIMIT:

komuna e Acquaviva Picena dhe Offida, provinca e Ascoli Piceno

TERRENI:

me perzierje mesatare

LARTESIA:

250-300 metra mbi nivelin e detit

SISTEMI I VRESHTIT:

kordon i shtrire

VJELJA:

me dore, fund Shtatori

RRUSHI

Passerina

PRODHIMI

në të bardhë me temperaturë të kontrolluar

STAZHIONIMI

është gati pëer konsum që prej pranverës pasardhëse pas vjeljes

KARAKTERISTIKA ORGANOLEPTIKE

Ngjyra                     e verdhë kashtore me reflekse të arta

Aroma                     tipike e paster, aromatike e frutave të thata
Shija                       e freskët
Grada Alkoolike     12,5%