SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

00.00 L

ORDER LIST

Skip to Content

VERËRAT

VERERAT E KUQE
Një gamë verërash të kuqe biologjike, shprehje e cilësisë, që lind nga ekosistemi vreshtor natyror e faqes kodrinore që derdhet natyralisht nga Ascoli Piceno drejt detit Adriatik, e përfituar kjo pa ndihmën e plehut apo barërave kimike. Verërat e kuqe i marrin aromat, nuancat dhe ngjyrën nga vreshta të çmuar. Produktet gjenuine që ndërthurin hamonikisht teknikat e bërjes së verës më moderne e avangarde, si edhe ngrenë nivelin cilësor të verës. Një zgjedhje e përberë nga Piceno D.O.P Bacchus, nga Lacrima di Morro D’Alba D.O.P, nga I.G.P. Rosso San Carro, nga Rosso Piceno Superiore D.O.P. Gotico, nga I.G.P. Sangiovese Saggio, nga I.G.T Rosso Oppidum e nga Rosso D.O.C Esperanto.

SHFLETONI VERERAT Ciù Ciù

VERERAT E BARDHA

Një përzgjedhje verërash, shprehje e impenjimit të kompanisë dhe të inovacionit në fushën e biologjisë, drita e syrit e një përpunimi pa ndihmën e agjentëve kimikë. Nga rrushi Passerina dhe Pecorino, që përfaqësojnë totalisht territorin kodrinor të provincës së Ascoli Piceno, lind një linjë verërash të rafinuara që dhuron percpetime të ndryshme unike, në pastërti ose duke iu bashkuar Trebbianos. Kultivimi i rrushit Verdicchio i jep karakter të fortë dhe gërshetohet me vreshtat Chardonnay, Pinot Grigio e Sauvignon, duke çuar perpara një traditë antike dhe të ruajtur me shumë fanatizëm. Një gamë verërash të bardha biologjike që plotësohet me Falerio D.O.P Oris, Passerina I.G.P. Evoè, Verdicchio dei Castelli di Jesi classico Arbinus, e Bardha I.G.P. Tebaldo e Pecorino D.O.C.G. Merlettaie.

to-topto-top