SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

00.00 L

ORDER LIST

Skip to Content

Verërat Ciù Ciù

Verërat e kuqe

Një gamë verërash të kuqe biologjike, shprehje e cilësisë, që lind nga ekosistemi vreshtor natyror e faqes kodrinore që derdhet natyralisht nga Ascoli Piceno drejt detit Adriatik, e përfituar kjo pa ndihmën e plehut apo barërave kimike. Verërat e kuqe i marrin aromat, nuancat dhe ngjyrën nga vreshta të çmuar. Produktet gjenuine që ndërthurin hamonikisht teknikat e bërjes së verës më moderne e avangarde, si edhe ngrenë nivelin cilësor të verës. Një zgjedhje e përberë nga Piceno D.O.P Bacchus, nga Lacrima di Morro D’Alba D.O.P, nga I.G.P. Rosso San Carro, nga Rosso Piceno Superiore D.O.P. Gotico, nga I.G.P. Sangiovese Saggio,  nga I.G.T Rosso Oppidum e nga Rosso D.O.C Esperanto.

“Vera është një lloj e buzëqeshje e brendshme, që për një çast e bën të bukur portretin e mendimeve tona.” (Henri de Régnier)

SAN CARRO
Marche I.G.P. Rosso

Kjo vere e bere nga rrush Sangiovese, Merlot e Barbera eshte shprehje e impenjimit dhe tradites vreshtore te kompanise Ciu Ciu. Nje produkt i thjeshte dhe gjenuin, i forte dhe i qendrueshem…

POROSIT ONLINE

OPPÎDUM
Marche I.G.T. Rosso

Nga shumëllojshmëri, klima dhe terreni në pjesën më të madhe varen nga cilësia e kësaj vere. Ndaj ekosistemi vreshtar natyror duhet te zotërojë perkushtimin themelor të cilësisë…

POROSIT ONLINE

GOTICO
Rosso Piceno Superiore

Kërkimi i cilësisë në vreshta dhe në kantinë ka qenë dhe është gjithmonë objektivi kryesor i kompanisë Ciu Ciu dhe kjo verë e tregon më së miri. Nga vreshtat e Montepulciano e Sangiovese

POROSIT ONLINE

ESPERANTO
Offida D.O.C.G. Rosso

…idiome e aftë të bashkojë popuj, raca e kultura, … dëshirë e zjarrtë për këtë verë që bashkon rrënjë territoriale të pasura, të thella dhe të fuqishme, me sugjestionim ndërkombetar, elegante dhe fine.

POROSIT ONLINE

SAGGIO
Marche I.G.P. Sangiovese

Dituria… cilesi e rralle e sublime… e plakur nga vitet e nga eksperienca … gjysma me e dashur per njerezit me te mire. Dhunti e shkelqyer qe kete vere, Sangiovese e paster…

POROSIT ONLINE

BACCHUS
Rosso Piceno D.O.P.

Nga vreshta fisnike te Montepulciano e Sangiovese rritur me kujdes ne kodrat marchigiane merret kjo vere ngjyre e kuqe rubin me sfumatura lejla, qe me kohen kthehen…

POROSIT ONLINE

LACRIMA DI MORRO D’ALBA
Lacrima di Morro d'Alba D.O.P.

Rrush lacrima, prodhuar me teknika moderne, i japin origjinen kesaj vere te kuqe intense me sfumatura lejla me aroma fruta pylli e me shije te kendshme te plote mesatare.

POROSIT ONLINE

MONTEPULCIANO E SANGIOVESE BAG-IN-BOX (lt.5)

Nga vreshta fisnike te Montepulciano e Sangiovese rritur me kujdes ne kodrat marchigiane merret kjo vere ngjyre e kuqe rubin me sfumatura lejla, qe me kohen kthehen ne te portokallta.

POROSIT ONLINE

Verërat e bardha

Një përzgjedhje verërash, shprehje e impenjimit të kompanisë dhe të inovacionit në fushën e biologjisë, drita e syrit e një përpunimi pa ndihmën e agjentëve kimikë. Nga rrushi Passerina dhe Pecorino, që përfaqësojnë totalisht territorin kodrinor të provincës së Ascoli Piceno, lind një linjë verërash të rafinuara që dhuron percpetime të ndryshme unike, në pastërti ose duke iu bashkuar Trebbianos. Kultivimi i rrushit Verdicchio i jep karakter të fortë dhe gërshetohet me vreshtat Chardonnay, Pinot Grigio e Sauvignon, duke çuar perpara një traditë antike dhe të ruajtur me shumë fanatizëm. Një gamë verërash të bardha biologjike që plotësohet me Falerio D.O.P Oris, Passerina I.G.P. Evoè, Verdicchio dei Castelli di Jesi classico Arbinus, e Bardha I.G.P. Tebaldo e Pecorino D.O.C.G. Merlettaie.

“Vera është ngushëlluesi më i sigurt dhe efikas.” (Giacomo Leopardi)

ORIS
Falerio D.O.P

E bardhë Doc e Picenos karakteristikat variabël të së cilës janë të mirë evidentuara dhe përfaqësojne në mënyrë të plotë territorin. Zona e prodhimit të kësaj vere është në territorin kodrinor…

POROSIT ONLINE

EVOÈ
Marche I.G.P. Passerina

Nga rrush Passerina i pastër, nje vresht antik autokton i zonës së Marche. Verë elegante dhe shumë e ekulibruar me ngjyrë të verdhë kashtore me reflekse delikate të arta. Në nuhatje e ëmbël dhe lule të bardha…

POROSIT ONLINE

ARBINUS
Verdicchio dei Castelli di Jesi

Nga kultivimi i rrushit të Verdicchio, vresht i madh i zonës së Marche, lind kjo verë e mbeshtjelle me kënaqësi e ndjesi lulore, që orientohen drejt frutave ekzotike. Me karakter të fortë, verë…

POROSIT ONLINE

SAUVIGNON

Verë e marrë nga vreshtat Vino Sauvignon, Chardonnay e Pinot Bianco. Shpreh aromën autentike dhe shpalos ngjyra minerale dhe intense tropikale. I vetëdijshëm dhe përfshirës me një persistencë te mirë.

POROSIT ONLINE

MERLETTAIE
Offida D.O.C.G. Pecorino

Le merlettaie nga Offida, kryqëzojne fije me gjeste të shpejta dhe preçize, dëshmitarët e fundit të një arti antik dhe të çmuar, origjina e së cilës humbet në kujtesën e viteve… kështu origjina e Pecorino…

POROSIT ONLINE

TEBALDO
Marche I.G.P. Bianco

Kjo verë është frut i një kujdesi të vecantë, që tregon në mënyrë të plotë aromën e rrushit, nga i cili përbëhet, Chardonnay bashkuar me Pinot Grigio e Sauvignon. Ne ngjyre kashtore me nuanca bakri…

POROSIT ONLINE

PASSERINA BAG-IN-BOX (lt.5)

Nga rrush Passerina i pastër, nje vresht antik autokton i zonës së Marche. Verë elegante dhe shumë e ekulibruar me ngjyrë të verdhë kashtore me reflekse delikate të arta. Në nuhatje e ëmbël dhe lule të bardha, korrispondencë e shkëlqyer me shijimin, me perceptime variabel të bollshme dhe finale aromatike shumë e gjatë.

POROSIT ONLINE

Spumante

Mousse e bardhë dhe e butë, e fortë dhe e butë; një gamë e verërave organike vendimtare dhe brilante, të cilat shprehin nuanca aromatike dhe shije e tregojnë gjithë freskinë e tyre. Të marra me metodën Charmat, ato janë ideale për të shoqëruar aperitivin, për të përmirësuar plotësisht çdo pjatë dhe për të kombinuar traditën e kuzhinës së territorit të Offidas, duke i dhënë më së miri ato me ullinj dhe të mbushur me enët e peshkut. Ngjyra të shkëlqyera dhe aroma intensive karakterizojnë dy anët kryesore të kësaj kodre: verë e gazuar Pecorino Brut dhe varieteti Passerina Brut verë e gazuar, shprehje e teknikës superiore, që ka karakterizuar kompaninë për katër dekada.

“Je dijetar kur di të pish mirë: kush nuk di të pijë, nuk di asgjë.” (Nicolas Boileau)

RYMAROSÉ
Marche IGP Sangiovese

Shkumë me këmbëngulje të mirë, ngjyrë trëndafili të gjallë dhe shkëlqim të bukur. Perlage mjaftueshëm fin dhe këmbëngulës. Intensiteti i mirë i nuhatjes me një mbizotërim të frutave të kuqe të…

POROSIT ONLINE

MERLETTAIE BRUT
Verë spumante brut varieteti Pecorino

Shkuma e ndezura e kremoze, ngjyra e gjelbër e butë dhe e shkëlqyeshme e nuancave të gjelbra, linje e hollë dhe e vazhdueshme. Ne nuhajtje përkujton aromat e diellit, të freskëta të floririt, të luleve të…

POROSIT ONLINE

ALTA MAREA
Verë spumante brut varieteti Passerina

Verë e gazuar me një ngjyrë të zbehtë, të butë, me një pudër konsistente dhe të butë të ushqyer nga një nuance fine dhe e vazhdueshme, është i fortë intensiteti i nuhatjes së luleve dhe frutave të freskëta…

POROSIT ONLINE

Verërat Rosé

Rozato është një verë delikate, me ngjyrë intense dhe aromë frutash, që prodhohet nga rrushi Sangiovese, Montepulciano dhe Cesanese, të cilat rriten përgjatë shpateve të kodrave te Rietit. Rozato është një verë biologjike e Vegane.

“Mrekullia e verës në berjen e njeriut ashtu siç nuk duhet kurrë të reshtë së qeni : mik i njeriut .”
(Ernst Engel)

ROSATO
Lazio I.G.P. Rosato

Rrushi i kuq, përpunuar në një temperaturë të kontrolluar, na lejon të prodhojmë këtë verë ngjyre rozë me shkëlqim dhe me aroma intensive. Elegant, fin dhe harmonik, i përshtatshëm në mënyrë të përkryer për antipasta dhe pjata të para me bazë peshku.

POROSIT ONLINE
to-topto-top