SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

00.00 L

ORDER LIST

Skip to Content

Mirësevini në Esperto Dei Vini

Pasioni dhe Dashuria për Verën Marchigiane…

Cilësia pa kompromis është thelbësore në filozofinë e Esperto Dei Vini.
Ne përpiqemi të diferencohemi, të jemi unik, argëtues dhe inovativ në qasjen tonë të biznesit duke ruajtur një shkallë të lartë të profesionalizmit dhe integritetit. Ne promovojmë verëra që pasqyrojnë origjinën e tyre, që do të thotë se ato tregojnë karakteristikat e rajoneve dhe vendet e vreshtave nga ku është marrë fryti.
Sekreti i suksesit të Esperto Dei Vini qëndron te ekipi ynë i vogël dhe i përkushtuar që mbështesin ethosin e ‘cilësisë mbi kompromisin’.

Verërat Ciù Ciù

Veraria biologjike Ciù Ciù ndodhet në zemër të kodrave Piceno, në Offida (AP), në zonën e prodhimit Rosso Piceno Superiore dhe mbulon mbi 150 hektarë vreshta. Kodrat e buta të zonës ofrojnë emocione të papritura, ajri i detit që vjen nga lindja, erërat midis kodrave me aromë, ngjyra dhe shije të tokës për të krijuar një mjedis magjik dhe të pazakontë.
Një vend pa kohë ku ju mund të transportoheni lehtë nga emocionet.

SHFLETONI VERËRAT Ciù Ciù

Angazhimi dhe tradita e shoqërisë, së bashku me bindjen se vera duhet të jetë shprehja më autentike e territorit, sjell një gamë të gjerë të verërave: nga hardhia vendase e Marche Passerina dhe Pecorino – e rizbuluar nga pasioni i disa prodhuesve të verës – për Sangiovese, Merlot, Barbera, Montepulciano, Pinot dhe Chardonnay më të famshme.
Verërat e Ciù Ciù janë një shprehje autentike e angazhimit dhe traditës së verës, rezultat i kërkimit dhe cilësisë, si në vresht dhe në bodrum, por edhe në ekosistemin vreshtar me cilësi natyrore me “terroir” (mikroklimë, tokë dhe nëntokë) ) unik dhe i pazëvendësueshëm.

to-topto-top