ARBINUS

Verdicchio dei Castelli di Jesi D.O.P. classico

 

Nga kultivimi i rrushit të Verdicchio, vresht i madh i zonës së Marche, lind kjo verë e mbeshtjelle me kënaqësi e ndjesi  lulore, që orientohen drejt frutave ekzotike. Me karakter të fortë, verë e verdhë kashtore, e strukturuar dhe e plotë.

Category:

1,000.00 L

ADD CASE (1 x 6)
SKU: Deivini-10-1-1
Zona Gjeografike e prodhimit:

Provinca e Ancona

Toka:

Terren me perzierje mesatare

Lartësia mbi nivelin e detit:

300 metra mbi nivelin e detit

Sistemi i prodhimit:

Guyot

Koha e vjeljes:

Me dore, fund Shtatori

Varietetet e rrushit:

Verdicchio

Prodhimi i verës:

Në të bardhë me temperaturë të kontrolluar

STAZHONIMI:

është gati për konsum që prej pranverës pasardhëse pas vjeljes

MATURIMI:

Asnjë

Ngjyra:

E verdhë kashtore

Aroma:

Lulore e prirur drejt luleve ekzotike

Shija:

E strukturuar dhe e plotë

Përqindja alkolike:

13 %