ROSATO

Lazio I.G.P. Rosato

Rrushi i kuq, përpunuar në një temperaturë të kontrolluar, na lejon të prodhojmë këtë verë ngjyre rozë me shkëlqim dhe me aroma intensive. Elegant, fin dhe harmonik, i përshtatshëm në mënyrë të përkryer për antipasta dhe pjata të para me bazë peshku.

Category:

1,000.00 L

ADD CASE (1 x 6)
SKU: Deivini-4-1-1-1-1
ZONA GJEOGRAFIKE E PRODHIMIT:

Komuna e Roccasinibalda, provinca e Rieti (Lazio)

TERRENI:

Me përzierje mesatare

LARTESIA:

560 metra mbi nivelin e detit

SISTEMI I VRESHTIT:

Kordon i shtrire.

VJELJA:

Dhjetëditëshi i fundit i Shtatorit

RRUSHI

Sangiovese, Montepulciano e Cesanese

PRODHIMI

Në të bardhë, me ngritje kapaku në temperaturë të kontrolluar.

STAZHONIMI

6 muaj në serbatorë çeliku

MATURIMI

Asnjë

Ngjyra:

Rozë intense

Aroma:

Fruktoze intensive (fruta të freskëta dhe qershi) dhe petale trëndafili

Shija:

Delikate dhe harmonik në masën e duhur

Përqindja alkolike:

13%