Veraria Biologjike Ciù Ciù
Veraria biologjike Ciù Ciù ndodhet në zemër të kodrave Piceno, në Offida (AP), në zonën e prodhimit Rosso Piceno Superiore dhe mbulon mbi 150 hektarë vreshta. Kodrat e butë të zonës ofrojnë emocione të papritura. Ajri i detit që vjen nga lindja erërat midis kodrave me aromë, ngjyra dhe shije të tokës për të krijuar një mjedis magjik dhe të pazakontë.
Pasion
Angazhimi dhe tradita e shoqërisë, së bashku me bindjen se vera duhet të jetë shprehja më autentike e territorit, sjell një gamë të gjerë të verërave: nga hardhia vendase e Marche Passerina dhe Pecorino – e rizbuluar nga pasioni i disa prodhuesve të verës – për Sangiovese, Merlot, Barbera, Montepulciano, Pinot dhe Chardonnay më të famshme.
Unike
Verërat e Ciù Ciù janë një shprehje autentike e angazhimit dhe traditës së verës, rezultat i kërkimit dhe cilësisë, si në vresht dhe në bodrum, por edhe në ekosistemin vreshtar me cilësi natyrore me “terroir” (mikroklimë, tokë dhe nëntokë) ) unik dhe i pazëvendësueshëm.
Një vend pa kohe ku ju mund të transportoheni lehte nga emocionet.
Historia
Kantina e verës Ciù Ciù u themelua në vitin 1917 nga çifti Natalino dhe Anna Bartolomei. Ndër etiketat e shumta prestigjioze këtu janë Merlettaie Offida DOCG Pecorino, Evoè Marché IGP Passerina etj.
Punishtja
Çdo punishte vere ka të kaluarën e saj, historinë e saj të verërave, një përrallë që shpaloset përmes nuancave të ngjyrave, parfumeve dhe emocioneve të shumta që vijnë përmes një degustimi.
Vizioni
Varietetet e rrushit, modelet e motit dhe përbërja e tokës Tregoni historinë e secilit territor dhe verërat nëse ato janë shprehje e pastër.
Një traditë rajonale, një shije dhe një prodhim vere tërësisht italiane.
Veraria Ciù Ciù
Ndër Vite
Themelimi
Veraria Ciù Ciù, në pronësi të familjes Bartolomei, është themeluar në vitin 1970.
1970
Certifikimi
Ciu Ciu është certifikuar si një punishte vere organike në 1985.
1985
Akoma më e mira!
Një nga verërat më të shitura dhe të preferuarat në mbarë botën edhe sot pas 52 vitesh.